iDesktop – browse, watch, download YouTube videos

Een zeer fraaie manier om video content op YouTube te vinden en te organiseren is iDesktop. Na inschrijving kun je zoeken naar video’s, je eigen speellijsten of favorieten importeren of gewoon from scratch nieuwe speellijsten maken en deze delen met je vrienden. Om de pagina een beetje persoonlijk tintje te geven, kun je kiezen uit verschillende thema’s. Voorlopig nog alleen te gebruiken met filmpjes van YouTube maar de oproep op de site om met andere partners samen te willen werken spreekt wat mij betreft boekdelen. Een absolute aanrader!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Share on TumblrPin on PinterestShare on StumbleUponPrint this page

Eén gedachte over “iDesktop – browse, watch, download YouTube videos”

Geef een antwoord